Notícies
Foto: Arxiu
31 de maig del 2021
La incorporació del romanent al pressupost i el conveni amb les policies del Baix Gaià arriben a ple d'Altafulla aquest dilluns
La sessió ordinària del mes de maig és la primera que se celebra sense toc de queda, que en limitava la durada i el torn de precs i preguntes
Aquest dilluns es porta a debat en el plenari d'Altafulla l'aprovació d'una modificació de crèdit que ha de permetre incorporar al pressupost municipal 1,3 MEUR que es destinaran, gairebé en la seva totalitat, a inversions. Mentre que 300.000 euros d'aquesta quantitat serviran per cobrir despesa corrent.

Des de l'equip de govern, que és qui ha plantejat aquesta incorporació, consideren molt important poder invertir un milió d'euros en petites inversions que contribueixin a millorar molts i diversos aspectes de la vila. Des d'equipaments municipals a cultura, passant per l'impuls de la participació ciutadana i per la renovació d'alguns elements de transport de la brigada fins a nombrosos arranjaments a la via pública.

Uns arranjaments que, com destaca el coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, adquireixen ara més relleu donat la importància que la ciutadania ha donat a l'espai públic en temps de Covid. Igualment ha remarcat que les actuacions formen part, diu, de l'ADN de l'equip de govern.

Per altra banda del plenari d'aquest dilluns destaca també la proposta per aprovar un conveni de col·laboració entre les policies locals d'Altafulla, Torredembarra i Creixell. Un conveni que ja fa més d'un any que s'estava gestant sota l'empara de la Direcció General de la Policia i que permetrà dotar de cobertura legal aquelles actuacions que es facin de manera conjunta per aquests cossos policials del Baix Gaià independentment del municipi on tinguin lloc.

Al ple d'aquest dilluns també es porten a debat qüestions com la Comissió Negociadora del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament d'Altafulla, la modificació de les comissions informatives permanents i el reconeixement del crèdit de diverses factures d'exercicis anteriors. Finalment, fins a quatre mocions presentades pels grups municipals completen un ordre del dia que es preveu llarg, ja que per primera vegada en pandèmia se celebra un ple presencial sense toc de queda. Tot i que el ple és presencial encara no hi pot assistir públic, que, això sí, el podrà seguir en directe com és habitual en aquesta emissora i al canal Youtube del consistori. A partir de les 20h.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla