Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
01 de juny del 2021
Relleu al capdavant de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil assumeix el comandament del cos en substitució del fins ara sotsinspector Àngel Fernández que afronta nous reptes laborals
Comiat que s'ha fet aquest dilluns al fins ara sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla, Àngel Fernàndez, celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament d'Altafulla. L'acte ha comptat amb la presència del coalcalde Jordi Molinera; els caps de les policies locals de Torredembarra, Roda de Berà i Creixell, i de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra; responsables de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Altafulla, regidors i regidores de la Corporació Municipal, i agents de la Policia Local i personal divers de l'Ajuntament d'Altafulla.

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, ha agraït la tasca duta a terme per Àngel Fernàndez al capdavant de la Policia Local d'Altafulla durant tots aquests anys, i especialment, en aquest darrer on la gestió de la pandèmia per la Covid-19 va significar un gran repte pel cos de seguretat municipal.
Molinera li ha fet entrega del pin d'honor de la Corporació Municipal. Per la seva banda, tots els caps policials assistents li han fet entrega d'una placa en record a la seva cooperació policial que ha donat fruit al darrer conveni de col·laboració de policies del Baix Gaià.

Àngel Fernàndez s'acomiada així després de 21 anys al capdavant del servei públic de la seguretat ciutadana a Altafulla, després que entrés a formar-hi part l'1 d'abril de l'any 2000. Fernàndez ha expressat la seva satisfacció en relació amb els anys de servei prestats a la vila i ha destacat la col·laboració i cooperació policial que s'ha assolit amb la resta de cossos de seguretat del Baix Gaià, així com amb els mateixos companys de la Policia Local.

De la seva trajectòria a Altafulla, Fernández es queda amb els bons moments, com ara el suport de la població durant la pandèmia.

A partir d'ara, Fernández prestarà els seus serveis com a sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Tarragona a l'Àrea de Mobilitat.

El caporal Jordi Gil, fins ara a la Policia Local de Calafell, i amb qui havien treballat junts ja ha assumit el comandament de la Policia Local d'Altafulla.
Àngel Fernández, sotsinspector sortint de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernández, sotsinspector sortint de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla