Notícies
Foto: Arxiu
02 de juny del 2021
L’aeroport de Reus reprèn els vols comercials després de vuit mesos d'inactivitat
Al llarg de les pròximes setmanes s’aniran activant totes les rutes previstes per aquest estiu
L’aeroport de Reus ha reprès aquesta setmana els vols comercials després de vuit mesos d'inactivitat. Dilluns al migdia van arribar els primers vols procedents de Londres i de Shannon, i al vespre els procedents de Brussel·les i Manchester, tots ells operats per Ryanair. D’aquesta manera les instal·lacions reusenques enceten el retorn a la normalitat, després de la paralització que ha suposat la pandèmia.

De fet, a l’aeroport de Reus no hi arribaven vols comercials des de finals de la passada temporada turística, fa vuit mesos. Durant tot l’any passat només hi va haver 40 mil passatgers, un 96% menys que abans de la pandèmia.

Al llarg de les pròximes setmanes s’aniran activant la resta de rutes previstes per aquest estiu. Aquesta campanya hi podria haver fins a vint destinacions i vuitanta freqüències.

El director de l’aeroport, Joan Crespo, ha explicat que la recuperació de l’operativa serà progressiva i condicionada per l’evolució de la pandèmia. Crespo ha destacat l’esforç que han fet per adaptar-se a la normativa covid i garantir la seguretat de passatgers i treballadors.

Ryanair té previst oferir aquest estiu set destinacions a quatre països. A nivell internacional, s'està pendent de què faran Tui i Jet2.com. Les dues companyies han manifestat la voluntat de tornar a volar a Reus, però l’operativa encara no està tancada.

D’altra banda, a finals de juny s’estrenaran connexions amb les illes Balears i les Canàries. Volotea oferirà vols a Palma i Menorca, Air Nostrum a Eivissa i Binter a la Gran Canària.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla