Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 de juny del 2021
La divulgadora científica i altafullenca Núria Ruiz, rep la distinció de mèrit del CCT
El guardó correspon a l'any 2020 però no ha estat fins aquest divendres que s'ha pogut atorgar en un acte públic que va tenir lloc al Catllar
La científica altafullenca Núria Ruiz, distinció de mèrit del Consell Comarcal del Tarragonès per haver contribuït, amb la seva tasca, a augmentar el prestigi d'Altafulla i de la comarca. Una tasca que en el cas de la doctora en Química i professora de la URV se centra principalment en la realització de xerrades, debats i activitats diverses per acostar la ciència a tota mena de públic, principalment als joves estudiants de secundària i, en especial, a les noies perquè considerin la carrera científica com una opció més, tan vàlida per elles com per als nois.

Núria Ruiz Morillas ha estat una de les protagonistes de l'acte que s'ha celebrat aquest divendres al Catllar en l'entrega dels guardons que l'ens supramuniciapl corresponents a l'any 2020 i que no s'havia pogut realitzar fins ara a causa de la pandèmia.

La regidora de Cultura d'Altafulla, Gemma Maymó, destacava en aquesta emissora la figura de Ruiz i els motius que van impulsar el consistori a proposar-la per ser mereixedora d'aquesta distinció.

Per la seva banda, la Doctora Núria Ruiz, es mostrava molt agraïda a l'Ajuntament per la proposta i al CCT per l'aprovació d'aquesta distinció que li representa, diu, un gran honor i un impuls més que referma la raó de ser de la seva tasca divulgadora.

La distinció de mèrit a Núria Ruiz és una de les diferents distincions atorgades en l'edició 2020 d'aquesta convocatòria del CCT i que inclou també altres persones i entitats de diferents municipis de la comarca. A totes elles se les vol reconèixer perquè la seva tasca ha contribuït o contribueix a augmentar el prestigi d'un municipi del Tarragonès o de la comarca.

Núria Ruiz ha estat acompanyada en aquest acte d'entrega de distincions per una representació municipal, encapçalada per la coalcaldessa Alba Muntadas i pels regidors Gemma Maymó i Dani Franquès.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla