Notícies
Foto: Grup de Treball en Defesa de la Sanitat Pública de Tarragona
08 de juny del 2021
Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona recull un miler de signatures per millorar l'atenció en els CAP
L'entitat denuncia que els CAP de la ciutat ja partien d'una situació precària abans de la pandèmia i que ara s'ha agreujat
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ja ha recollit un miler de signatures per reclamar que es millori l'atenció en els Centres d'Atenció Primària de la ciutat. Tot just fa dues setmanes que l'entitat va iniciar aquesta recollida de firmes. Ho fa tots els dimarts i dijous en una taula informativa, instal·lada a la Rambla Nova, cantonada amb carrer Canyellas.

L'entitat denuncia que els CAP ja partien d'una situació precària abans de la pandèmia i que ara s'ha agreujat. En una entrevista a 'Carrer Major', la portaveu del grup, Sílvia Llop ha afirmat que aconseguir cita presencial amb el metge de capçalera ha esdevingut gairebé impossible, una situació que afecta especialment la gent gran, o amb patologies cròniques que necessiten una atenció més regular. Assegura que l'atenció telefònica i la demanda de cita telemàtica són ineficients, perquè els metges no tornen la trucada o donen hora per passats molts dies. Per això diu que l'objectiu és recuperar les visites presencials.

La portaveu del grup de treball per la sanitat pública també ha denunciat que el gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona no els ha rebut mai i que aquesta situació és general a tot el territori.

La plataforma es planteja recollir signatures fins a l'abril de l'any vinent i llavors fer una gran mobilització per entregar-les a Salut. A més, durant tot aquest temps organitzarà xerrades. La primera serà el dia 15 de juny a les 7 de la tarda davant de l'escola de les Teresianes, a Tarragona.
Sílvia Llop, portaveu del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla