Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de juny del 2021
Nova passa endavant per consolidar la marca turística Baix Gaià
Alcaldes, regidors i tècnics de la subcomarca visiten Altafulla en el marc de l’impuls que es vol donar al turisme per la zona
Els municipis del Baix Gaià continuen en marxa per potenciar el nom de la subcomarca i posicionar-la en el seu conjunt com una destinació turística més enllà de la temporada alta de l'estiu i de la preeminència de les poblacions de costa. Precisament es vol aprofitar l'atractiu d'aquestes destinacions com Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i Creixell per moure el turisme arreu del Baix Gaià, també per l'interior.

La regidora de Turisme d'Altafulla, Natalia Sanz, ho ha explicat a Altafulla Ràdio.

Per poder conjugar les potencialitats de tots els 11 municipis que integren la subcomarca, cal, primer de tot, conèixer quines són. És per això que aquest mateix dimarts ha tingut lloc a Altafulla una trobada d'alcaldes, regidors i tècnics de turisme del Baix Gaià, que han fet una visita per la vila. Així han pogut conèixer sobre el terreny els atractius amb què compta la vila i que es poden usar com a reclam representatiu de tot el territori.

En la trobada a Altafulla també es va continuar treballant en la planificació d'accions conjuntes per atraure el turisme a la zona, sobretot per a les temporades mitja i baixa, a partir de l'octubre. Així ho ha apuntat Natalia Sanz.

L'edil altafullenca ha insistit en la necessitat d'unir forces entre tots els municipis més enllà del Consorci Turístic del Baix Gaià, que diu està molt encotillat sota l'empara del Consell Comarcal del Tarragonès. Sanz assegura que cal buscar una fórmula que els permeti interactuar d'una manera més àgil de la que ho pot fer el Consorci.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla