Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
10 de juny del 2021
En marxa el condicionament de la zona esportiva de la platja del Club Marítim
Ja s’ha anivellat la sorra per ubicar-hi dues pistes de vòlei i una de tennis platja
L’esplanada de sorra just a tocar del Club Marítim, al final del passeig de Botigues de Mar, estarà dedicada a l’oci esportiu aquest estiu. És per això que ja s’ha començat a anivellar la zona per permetre que el joc sigui fluid i no hi hagi clots en el terreny. Igualment s’han enretirat restes de pedres i certa runa, fins i tot, que hi podia haver a l’espai per evitar que els usuaris de l’espai puguin prendre mal. Igualment la zona s’acordonarà perquè l’espai quedi clarament delimitat i no es pugui entrar en conflicte amb els usuaris de la platja en general.
Ho ha explicat a Altafulla Ràdio el regidor d’Esports, Àlex Cañas.

Cañas ha destacat que amb aquesta actuació es vol dotar la vila d’una nova oferta esportiva en l’àmbit de la platja i que podrà ser usada lliurement per qualsevol persona que ho desitgi.

L’espai serà autogestionat de manera responsable pels seus usuaris i, per tant, es demana que aquests en facin un ús responsable i que es permeti que hi hagi una bona rotació en aquestes instal·lacions. Tothom hi ha de poder practicar esport i romandre a la zona el temps que convingui en cada cas segons la demanda que hi hagi en cada moment. Així ho ha remarcat Cañas.

En aquesta zona esportiva s’hi ubicaran dues pistes de vòlei i una de tennis platja, totes tres ben delimitades amb xarxes i cintes. Pe que fa a l’ opció de comptar amb un camp de futbol platja, aquesta s’ha descartat per manca d’espai.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla