Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
10 de juny del 2021
Altafulla presenta una oferta de casals doble per aquest estiu
El lleure educatiu i l'esport són la base d'ambdues propostes que s'inicien el 28 de juny i per a les que les inscripcions ja són obertes
A partir del dia 28 de juny els nens i nenes de la vila poden gaudir del lleure educatiu i de l'esport en dues propostes a les que poden apuntar-se durant tot l'estiu i en diversos períodes estructurats setmanalment. És adir, que qui ho desitgi es pot apuntar al casal esportiu fins al 10 de setembre, que és quan finalitza o combinar, per exemple, alguna setmana eminentment esportiva amb una altra en el casal de lleure. Qualsevol opció és vàlida per fer que els infants de la vila, i els que no ho són, també, puguin ocupar les seves vacances d'estiu gaudint amb els seus companys de l'escola i amb altres de nous i compartir experiències amb un ampli ventall d'activitats.
Aquest dijous s'ha presentat oficialment l'oferta de casals d'estiu impulsats per les regidories de joventut i d'Esports, encapçalades pel coalcalde Jordi Molinera i pel regidor Àlex Cañas, respectivament.

L'edil Cañas ha explicat que la proposta dels casals vol ser tan variada com sigui possible per donar resposta a les necessitats dels infants, en unes vacances d'estiu que, sovint, es fan llargues.

Quant al campus d'estiu 'Un món de jocs tradicionals', que dirigeix tècnicament el Consell Esportiu del Tarragonès, s'organitza en onze torns setmanals que van des del 28 de juny al 10 de setembre i es desenvoluparà entre el pavelló, la piscina i l'Escola El Roquissar. El casal esportiu s'adreça a infants nascuts entre el 2007 i el 2017. Les inscripcions en aquest campus cal fer-les telemàticament a través del web del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat).

Pel que fa al casal d'estiu 'Gaia i les boles de Drac', que dirigeix tècnicament l'entitat Viu Lleure, s'estén des del 28 de juny al 6 d'agost i les activitats que preveu, es faran al gimnàs de l'Escola La Portalada. Hi poden assistir els menors de 14 anys. L'aforament màxim per aquest campus és de 60 nens i nenes i les inscripcions en aquest campus cal fer-les telemàticament a través del web de l'entitat Viu Lleure (www.viulleure.cat).

Es dóna la circumstància que aquesta és la segona edició d'aquest casal de lleure, cosa que s'ha remarcat des del consistori donada la bona resposta de la iniciativa que es va dur a terme l'any passat i, sobretot, la de la Setmana Santa passada.

Ambdós casals se cenyeixen a les mesures de seguretat i higiene que marca el PROCICAT per la situació pandèmica provocada per la Covid-19, i que la ràtio per infant és d'un monitor per cada deu nens i nenes. L'edil també ha recordat que l'estiu passat es va donar servei a més de 300 infants molts dels quals repetien l'experiència setmanalment.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla