Notícies
28 de maig del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla estudia la possibilitat de delimitar l’espai de les Termes de Mar
Des de la regidoria de Medi Ambient auguren una bona temporada de platja aquest estiu
Els Serveis Territorials de Costes treballen aquests dies a la platja d’Altafulla en les tasques de moviment i reposició de sorra que es realitzen de forma anual per tal de fer front als diferents temporals de llevant que assoten el nostre litoral en diferents èpoques de l’any. Uns treballs que enguany es complementaran amb el trasllat de sorra natural del Port de Torredembarra a la zona de les Termes de Mar.

Precisament aquest indret serà un dels punts de mira de l’Ajuntament de cara als propers mesos. Més enllà d’aquestes actuacions que han de millorar l’estat de les aigües així com la biodiversitat de la zona, una altra de les actuacions pendents és la museïtzació d’aquestes Termes de Mar, que pertanyen al jaciment arqueològic de la Vil·la romana dels Munts.

Fa setmanes que els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) en Vivers i Jardins treballen, amb la supervisió dels tècnics del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, en les tasques d’extracció de vegetació invasora i en la plantació d’espècies autòctones. Una primera fase de l’actuació prevista en la zona.

La feina del consistori passa ara per decidir si delimitar o no aquest espai. D’una banda, s’estudia la possibilitat de restringir-hi l’accés i que només s’hi pugui entrar des de les escales del passeig del Fortí; i de l’altra, no delimitar l’espai amb cap tipus de tanca. Una decisió “complicada”, segons la regidora en funcions de Medi Ambient, Montse Castellarnau.

Unes determinacions, però, totes elles que han de començar a agafar forma amb la imminent arribada de l’estiu. L’edil en funcions augura una “bona temporada”.
El tret de sortida de la temporada de bany a la platja també serà per Sant Joan.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient en funcions
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient en funcions
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla