Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de juny del 2021
Altafulla acull les Jornades d’Operativa Policial amb Unitats canines K9
S’hi ha congregat més de 40 agents de policies locals d’arreu de l’Estat, especialment del País Valencià i Múrcia
Des d’aquest dimarts i fins demà dimecres, se celebren a Altafulla les Jornades d’Operativa Policial amb Unitats K9, que ha congregat a més de 40 policies d’arreu de l’Estat, especialment del País Valencià.

En aquestes jornades estan presents les unitats canines del cos de Policia Local de la Vila Joiosa, Riba-roja de Túria, Benidorm i Burjassot, i agents d’altres cossos policials com Múrcia, Altafulla i Tarragona, i fins i tot, agents rurals on participen en tallers pràctics de defensa personal, d’entrades a domicilis, exhibicions canines i rastreig de substàncies estupefaents, entre d’altres, al camp de futbol de l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

L'obertura de les jornades, que ha tingut lloc aquest dimarts en el mateix recinte municipal, ha comptat amb l'assistència dels coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, del Cap de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, i de representants de diferents cossos de seguretat locals.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha destacat que “aquestes jornades promouen una bona preparació d'agents i ensinistrament de gossos, i al mateix temps, una formació contínua imprescindible per desenvolupar les tasques de seguretat ciutadana de qualsevol agent local”. En aquest sentit, s’ha mostrat orgullós que Altafulla aculli unes jornades de formació com aquestes que són referents a nivell estatal.

El Cap de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, ha assegurat que “el binomi agent-gos és una eina i un canal de comunicació excepcional per a qualsevol cos de seguretat ciutadana, ja que actua d’una manera eficaç i ràpida”. Malgrat això, ha reconegut que comptar amb una unitat canina a Altafulla “és complex”.

Aquest dimecres al matí se celebrarà una exhibició canina amb alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària de les escoles La Portalada i El Roquissar d’Altafulla i cap al migdia hi haurà la cloenda de les Jornades d’Operativa Policial amb Unitats K9 a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Gil, Cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla