Notícies
Foto: Arxiu
16 de juny del 2021
ATECA organitza el dilluns 28 de juny un curs per a obtenir el certificat de manipulador d'aliments
La formació s'emmarca en el període de contractacions per a la temporada d'estiu i l'obligatorietat dels treballadors de tenir aquest document
L'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) organitza un curs per a obtenir el certificat de manipulador d'aliments. La instrucció tindrà lloc el dilluns 28 de juny, amb places limitades. Es tracta d'una formació que té molta demanda en aquestes dates perquè és quan es produeix un pic de contractacions més pronunciat en el sector hostaler. Qualsevol persona que vulgui treballar de cambrer, ajudant de cuina o qualsevol altre lloc de feina en què s'hagi d'estar en contacte amb aliments, és obligatori que el tingui.

N'ha parlat a Altafulla Ràdio el president d'ATECA, Josep Maria Lloret.

Lloret ha destacat també que enguany esperen tenir un bon gruix de contractacions de personal per a aquesta temporada ja que les esperances posades en aquesta són força bones. No es creu que es pugui arribar a xifres del 2019 però sí superar les del 2020.

Pel que fa al curs de manipulació d'aliments, aquest té un cost de 10 euros per als socis d'ATECA, i de 15 euros per als no socis. Les persones interessades a fer aquest curs, han d'enviar un correu a l'adreça electrònica info@ateca.cat.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla