Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
17 de juny del 2021
La platja d'Altafulla, llesta per acollir la nova temporada d'estiu
Les actuacions fetes al llarg dels últims mesos per retenir la sorra han donat el seu fruit i s'han millorat diferents qüestions com l'accessibilitat
La platja d'Altafulla es troba ja en plenes condicions per acollir l'arribada de turistes i també dels veïns i veïnes de la vila que la vulguin gaudir. Així és com aquest dijous s'ha donat públicament el tret de sortida a la temporada d'estiu Aquesta és la primera temporada completa en què es veuran els efectes del projecte 'Platja Viva', que impulsa l'Ajuntament d'Altafulla. En el marc del pla de gestió de la platja s'ha treballat en els últims mesos de manera intensa per realitzar un manteniment de l'espai natural vetllant precisament per mantenir i recuperar aquesta naturalitat de la platja. Una tasca que ha posat en valor el coalcalde de la vila, Jordi Molinera, així com el fet de poder explicar tot el que s'ha fet amb nova cartelleria a la zona.

El tècnic de Medi Ambient, Ton Aymemí, ha donat més detalls de les actuacions concretes que s'han fet sobre la sorra, l'enretirada d'atzavares al parc de Voramar, la creació d'un espai dunar per retenir la sorra i la instal·lació de trampes a la zona del Vinyet. Tot plegat ha ajudat a moure sorra retinguda a d'altres zones de la platja que en necessitaven. Igualment també s'han creat accessos nous per a alguns punts de la seva extensió.

Pel que fa als serveis, tornen a la platja les dutxes i els rentapeus, que van estar inutilitzats durant l'any passat per la pandèmia. Ho ha destacat la regidora de Turisme,. Natalia Sanz, qui també ha assegurat que ja hi ha un gruix important de visitants i vilatans que ja estan gaudint de la platja en aquests dies.

Des del consistori també s'ha posat en relleu l'aposta per ampliar l'oferta d'oci a la platja, amb la creació de les pistes de tenis i de vòlei platja a la zona del Club Marítim i s'ha afirmat que les previsions per aquest estiu a Altafulla són força bones. Sanz també ha assenyalat que espera que Altafulla torni a ser la destinació preferida pels qui visitin aquests mesos la Costa Daurada i que vegin la vila com un lloc tranquil i agradable per passar-hi uns dies.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Ton Aymemí, tècnic del pla de gestió de la platja d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla