Notícies
18 de juny del 2021
Inscripcions obertes als cursets de natació a la piscina municipal d'Altafulla
Del 5 de juliol al 27 d'agost es pot fer aquesta formació adreçada tant a infants a partir de 2 anys com a adults
L'Ajuntament d'Altafulla, juntament amb el Consell Sectorial d'Esports, posa de nou en funcionament l'oferta d'activitats aquàtiques durant els mesos de juliol i agost a la piscina municipal, a càrrec de l'empresa Iniciatives Esportives de Tarragona (IET).

S'ofereixen quatre torns que van del 5 de juliol al 27 d'agost adreçats tant a nens i nenes majors de 2 anys com a adults. El programa inclou, doncs, cursets de natació per a infants de 2 i 3 anys; natació d'iniciació I, per a infants que no suren dins l'aigua; natació d'iniciació II, per a infants que sí suren dins l'aigua, i d'iniciació III i adults, per a joves majors de 10 anys i adults que saben nedar.

Els preus oscil·len entre els 50 i 55 euros, i les places es limiten a 6, 10 i 12 alumnes, respectivament. Respecte als més petits, hi haurà un monitori per cada dos infants.

Des de la regidoria d'Esports, el seu titular, Àlex Cañas, remarca que enguany no es permetrà l'accés lliure als acompanyants dels infants excepte en els més petits, per als que sí es permetrà un acompanyant per alumne. Per a la resta, hauran d'abonar l'entrada corresponent si desitgen fer ús de les instal·lacions mentre els seus fills fan classe. Es tracta d'una mesura que respon a la necessitat de complir amb l'aforament màxim del 70% i prioritzar als usuaris de la piscina.

Les inscripcions es poden tramitar mitjançant cita prèvia des del web de l'Ajuntament d'Altafulla (www.altafulla.cat) a l'apartat de cursets de natació, o bé, trucant al telèfon d'atenció ciutadana 977 65 00 08, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Cal remetre la inscripció i justificant de pagament al correu electrònic ila@tinet.org (Iñaki Liarte, telèfon 606 419 269). Aquesta modalitat d'inscripció permetrà evitar la presencialitat a les oficines municipals en els pròxims dies, quan s'ha de formalitzar aquest tràmit.

La ciutadania que es quedi sense cita prèvia, podrà enviar un correu electrònic a ila@tinet.org i, des d'aquest mateix correu, s'hi posaran en contacte per oferir aquelles places que hagin quedat vacants.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla