Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
21 de juny del 2021
La Costa Daurada estrena connexió aèria amb les Balears amb tres rutes des de l’Aeroport de Reus
La infraestructura comptarà amb dos vols setmanals amb destinació i origen a Mallorca, Menorca i Eivissa
L’Aeroport de Reus estrena aquest dimarts, 22 de juny, les noves connexions aèries amb les Illes Balears amb el primer vol amb destinació a Eivissa operat per la companyia Air Nostrum. La previsió és que la ruta es mantingui operativa fins a l’11 de setembre amb dos vols per setmana: dimarts i dissabtes.

També aquesta setmana s’enlairaran des de la Costa Daurada els primers avions que enllaçaran l’aeroport reusenc amb Mallorca i Menorca. Concretament, el dia 24 de juny s’iniciarà la ruta Reus-Maó, que oferirà vols cada dijous i diumenge fins al 10 d’octubre. El dia 26 de juny s’enlairarà el primer vol cap a l’aeroport de Palma, novament amb dos vols setmanals, cada dimarts i dissabte, amb la previsió que la ruta estigui operativa fins al 9 d’octubre. La companyia Volotea és l’encarregada d’operar aquestes dues rutes.

La infraestructura recuperarà, així, la connexió amb les Illes Balears, que no estava operativa des de l’any 2015. La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori, a través de la Taula estratègica de l’Aeroport, ha permès ampliar aquest estiu el nombre de rutes i l’activitat a l’Aeroport de Reus. Amb la represa dels vols regulars domèstics, aquesta infraestructura es posiciona com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l’economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.


A més dels vols a les Illes Balears que aquesta setmana comencen a operar, l’Aeroport de Reus connectarà ben aviat amb les Canàries. La companyia Binter iniciarà la seva nova ruta Reus-Gran Canària el dia 1 de juliol amb la previsió que aquesta línia regular operi durant tot l’any amb dos vols setmanals: cada dijous i diumenge. L’aerolínia ofereix, a més, la possibilitat, que els passatgers puguin viatjar amb destinació final a qualsevol de les illes Canàries sense cost afegit, aprofitant els vols diaris interinsulars que opera la companyia.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla