Notícies
Foto: Arxiu
25 de juny del 2021
Les visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla, cada dilluns
S'adopta l'horari d'estiu, que trasllada aquesta activitat cultural a les tardes dels dilluns
A partir d’aquest dilluns 28 de juny es tornen a programar les tradicionals visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla cada dilluns per donar resposta a la demanda de veïns i visitants que en època de vacances acostumen a sol·licitar amb més freqüència aquest tipus d’activitat.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, ha remarcat la importància de fer la reserva prèvia per a la bona gestió de l’activitat. Igualment, ha recordat que per fer la visita s’ha de portar la mascareta, malgrat que des d’aquest dissabte no és obligatòria en espais exteriors.

Després que la situació pandèmica obligués a reformular aquestes visites, que no s’han deixat de fer tret de l’època del confinament, ara recuperen el format habitual. O quasi tot, perquè l’Església de Sant Martí, un dels principals reclams del conjunt patrimonial declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1998, encara no es pot visitar.

Durant el recorregut de la visita, els participants podran recórrer les antigues muralles, remodelades durant els segles XVII i XVIII, i resseguir el perímetre, especialment per la banda de ponent, voltant el castell. En aquest espai es conserven restes importants, com les dues torres cantoneres. Darrere de l’Església reposa també un bloc de pedra de Colsero de l’època romana.

Com és habitual el punt de trobada per iniciar la visita és a la porta reixada del Castell d'Altafulla i el preu per poder fer-la és de 4 euros per als majors de 12 anys, ja que els menors hi poden accedir gratuïtament.

Les reserves es poden fer a través de l'Oficina de Turisme, ubicada a la plaça dels Vents, o bé trucant al telèfon 977 65 14 26.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla