Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 de juny del 2021
El sector hoteler d’Altafulla preveu una bona temporada d’estiu
L’atractiu de la vila, i l’atenció i la qualitat dels establiments locals continua sent un gran reclam per al turisme
L’estiu va començar el passat 21 de juny, però per a molts municipis, la temporada alta d’aquesta època s’iniciarà a partir de juliol. Altafulla, on el turisme és un puntal econòmic molt important, no és una excepció. Malgrat que encara vivim en l’etapa Covid-19, el sector hoteler de la vila es mostra optimista de cara a les previsions d’enguany.

De fet, el director de l’Altafulla Mar Hotel, Jordi Ferré, ha assegurat a l’Hora Local d’aquesta casa, que hi ha “una demanda molt gran” durant aquests dies. Aquest fet els ha obligat a ampliar el departament de reserves, i conseqüentment, els fa ser optimistes de cara a la nova temporada.

L’optimisme que tenen a l’Altafulla Mar Hotel és compartit per un altre hotel del municipi, el Gran Claustre. El propietari, Josep Maria Lloret, així ho ha dit als micròfons de ‘Carrer Major’, on ha assegurat que la Setmana Santa i Sant Joan han marcat la tendència que esperen de l’estiu.

Per Lloret, els pròxims tres mesos han de servir “per agafar oxigen per aguantar l’hivern”, respecte al qual encara hi ha molts interrogants. Que el procés de vacunació segueixi avançant com en les últimes setmanes ha de servir per evitar que l’etapa posterior a l’estiu sigui igual que la de l’any passat. En aquest sentit, el propietari del Gran Claustre ha advertit que “hem de vigilar i no abaixar la guàrdia” pel que fa al compliment de les restriccions.

Lloret ha reconegut que el fet que el mercat anglès i el mercat rus estiguin restringits, és un problema per a les grans cadenes d’hotels, que també els acaba afectant. No obstant això, creu que l’atractiu del poble i l’atenció per part del sector els permetrà mantenir el turisme de proximitat.

Per al director de l’Altafulla Mar Hotel, l’altra clau que explica l’èxit i el reconeixement que té la vila entre els turistes “és la qualitat”, una faceta que no pot canviar per la massificació de visitants. De fet, creu que la qualitat en l’atenció i el servei els ha de permetre afrontar amb garanties un volum de clients més gran.
Jordi Ferré, director de l'Altafulla Mar Hotel
Josep Maria Lloret, propietari del Gran Claustre
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla