Notícies
10 de novembre del 2014
Els versotets del Grup de Diables d’Altafulla Petits clouen un cap de setmana ple d’activitats de Festa Major
El programa es reprèn aquest dilluns, i la diada central de Sant Martí es viurà demà 11 de novembre
Els versotets del Grup de Diables Petits d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge al vespre a un cap de setmana carregat d’activitats. La Festa Major de Sant Martí acollia des de divendres les jornades més fortes del programa, amb un ampli ventall d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats.

El pregó, a càrrec de la veïna Júlia Navarro, propietària de la llibreria ‘Regal i Paper’, ha estat l’encarregat enguany de donar el tret de sortida a la festivitat. Durant el seu parlament, des del balcó de l’Ajuntament, ha fet un repàs de la seva trajectòria i de la seva família al municipi, i ha dedicat un record a altres edicions de la festa. Un discurs que ha estat acompanyat per les paraules de l’alcalde, Fèlix Alonso, i del regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera. Han estat ells qui han proclamat el nou Hereu, Aleix Blanch, i la nova Pubilla, Marta Ortiz.

Uns dels actes més tradicionals de Sant Martí, juntament amb el repic de campanes i els coets d’esclat a càrrec dels Diables, que enguany s’han traslladat a la tarda perquè hi pogués assistir la canalla. Una iniciativa que ha rebut molt bona acollida, i que ha omplert la plaça de l’Església.
La jornada de divendres també ha donat cabuda a les actuacions musicals de l’Orquestra Mitjanit, Brams, i Rumba al Bar.

Els actes han continuat el dissabte amb la III Prova de treball per a gossos de rastre, a càrrec de la Societat de Caçadors ‘La Coma’; l’esmorzar popular d’ATECA; la sortida pels camins d’Altafulla; el Campionat de Botifarra, i el Vermut Electrònic. El plat fort de la jornada l’han servit Bastoners, Diables Petits, Grallers, Nans i Gegants, amb el tradicional seguici popular pels carrers de la Vila Closa, que ha culminat amb el Concert de Gralla a les escales de la Placeta. El punt i final l’ha posat el concert i ball de festa major de la mà de l’Orquestra Montgrins.

El programa de festes es reprèn aquest dilluns.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla