Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra - Anna F.
06 de juliol del 2021
Les infraccions penals a Torredembarra cauen 9 punts en el darrer any
Els requeriments policials han pujat un 5,8%, mentre que la instrucció de diligències ho ha fet en un 21,8%
La Junta de Seguretat Local celebrada el dijous 1 de juliol a Torredembarra ha servit per, entre altres coses, presentar els diferents indicadors que els cossos de seguretat que operen al municipi han recollit durant l’últim any.

Segons els Mossos d’Esquadra, les infraccions penals han disminuït 9 punts entre el juny del 2020 i el maig de 2021. D’aquestes infraccions, el gran gruix són delictes contra el patrimoni, sent la dels furts la més repetida. Per contra, el nombre de detencions ha augmentat 3 punts.
Per la seva part, la Policia Local de Torredembarra ha presentat diverses estadístiques a tenir en compte. Els requeriments policials han pujat un 5,8%, com també la instrucció de diligències, que ho ha fet en un 21,8%.

D’altra banda, el nombre d’accidents de trànsit s’ha reduït en un 8,6% i els delictes penals en els controls d’alcoholèmia han baixat de 42 a només 3 en les més de 1.500 proves realitzades durant el 2020.

En el marc de la mateixa Junta de Seguretat Local, l’alcalde Eduard Rovira, i el sotsinspector cap de la Policia Local, Miguel Ángel Marchal, han fet un agraïment públic als agents del cos municipal per la dedicació i l’esforç que han fet en el darrer any en un context particularment difícil com és el de la pandèmia i el de la renovació constant de protocols i normatives.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla