Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de juliol del 2021
La Policia Local d’Altafulla participa en una campanya de control de l’ús del casc
Es duu a terme al llarg de tota la setmana en coordinació amb la resta de policies locals, els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit
Des d’aquest dilluns i fins diumenge que ve, 25 de juliol, la Policia Local d’Altafulla realitza una campanya de control del casc orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva. Es tracta d’una campanya institucional que, segons ha explicat en aquesta casa el caporal del cos, Jordi Gil, es duu a terme a tota Catalunya, en coordinació amb la resta de policies locals del país, els Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català de Trànsit.

Les directrius genèriques per a l’any 2021 prioritzen i intensifiquen la protecció dels col·lectius vulnerables, com són motoristes, ciclistes, gent gran i vianants. D’aquesta manera, es considera prioritària la reducció de morts i ferits greus en el col·lectiu de motoristes, que són el pilar central d’aquesta campanya.

La Policia Local d’Altafulla denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors. Des del cos han aprofitat per recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla