Notícies
Foto: Aeropuertos.net
04 d'agost del 2021
La Diputació de Tarragona valora positivament l’anunci de la construcció de l’estació d’alta velocitat a Reus
La proposta s’inclou en el projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat, que requereix l’aval de la Comissió Europea
La Diputació de Tarragona valora positivament l’anunci de construcció d’una estació d’alta velocitat a Reus, en el marc del projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat que preveu potenciar el sistema aeroportuari català i la seva interconnexió. Així ho va anunciar el passat dilluns el vici-president i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.

La nova infraestructura, llargament reivindicada, permetrà impulsar la intermodalitat de l’Aeroport de Reus i la seva activitat. “Som la segona àrea metropolitana del país i hem de tenir infraestructures que responguin a les nostres necessitats i potencial per garantir oportunitats de futur”, segons ha explicat la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

La nova estació d’alta velocitat ferroviària, que es preveu que estigui a punt l’any 2026, permetrà situar Reus a només 30 minuts de l’Aeroport del Prat. Això contribuirà a construir una Catalunya en xarxa, cohesionada i equilibrada territorialment. Segons Llauradó, aquest “és un projecte clau i necessari per a la connectivitat de la demarcació amb la resta del país, com també ho és la millora de la connectivitat entre diversos municipis del Camp de Tarragona, una infraestructura que hem de seguir defensant”.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla