Notícies
Foto: Esquerra Repúblicana
06 d'agost del 2021
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès dona suport a la manifestació dels veïns del Castell i l’Ametller contra l’ocupació
El consistori també demana més seguretat policial, i remarca la diferència entre les ocupacions per necessitat i el de les màfies
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha mostrat el seu suport a la manifestació convocada aquest dissabte 7 d’agost per l’Associació de Veïns del Castell i Flor de l’Ametller per denunciar les ocupacions il·legals que s’estan produint, i demanar més seguretat. De fet, des del consistori també reclamen “més pressió policial” per solucionar aquesta situació, que cada dia afecta més els veïns i veïnes de la zona.

Dins de l’ocupació il·legal, l’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, destaca que cal diferenciar les ocupacions que es fan per necessitat i una situació socioeconòmica límit, i les que originen les màfies.

El batlle també ha reconegut que un ajuntament com el de la Pobla de Montornès té poca capacitat per incidir en un assumpte com aquest, que és patent en molts municipis. Ara bé, ha assegurat que continuarà pressionant a les administracions, tal com ha fet els últims dos anys, fins que es resolgui el tema de les ocupacions il·legals al municipi.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla