Notícies
Foto: Orquestra de Cambra Terrassa 48
17 d'agost del 2021
L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i el violinista Antonio García inicien aquest dimarts la recta final del 34è FIM d’Altafulla
Encara hi ha entrades disponibles, que es poden adquirir per les vies habituals o a partir de les 21h a la plaça de l’Església
El Festival Internacional de Música d’Altafulla reprèn aquest dimarts 17 d’agost, a partir de les 22h, la programació de la 34a edició. El certament encara ja la recta final amb el primer dels últims tres concerts amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, acompanyada pel violinista Antonio García Egea, a la plaça de l’Església.

El director artístic del festival, Claudi Arimany, ha destacat que és “un dels concerts importants d’enguany” perquè compta amb una orquestra i un violinista de “primera ordre”. Per tot plegat, està convençut que els espectadors el “sabran apreciar i gaudiran de la vetllada”.

El programa del concert consta de tres parts. En la primera, els músics interpretaran la simfonia número 2 en sol menor d’Anton Filtz. En la segona, oferiran el concert per a violi i orquestra número 3 Kv.216 en sol major, de Wolfgang Amadeus Mozart. I en la tercera, tocaran la simfonia número 49 ‘La passione’, de Joseph Haydn.

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada el 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió de la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

Per al concert d’aquest dimarts encara hi ha entrades disponibles a un preu de 15 euros. Els interessats poden adquirir-les a l’Oficina de Turisme d’Altafulla, en els dispositius infotactile de la plaça del Pou i la plaça dels Vents, a la web www.altafulla.cat, o la mateixa nit del concert, a partir de les 21h a la plaça de l’Església.
Claudi Arimany, director artístic del FIM d'Altafulla
Claudi Arimany, director artístic del FIM d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla