Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
17 d'agost del 2021
Roda de Berà gaudeix dels actes previs a la Festa Major de Sant Bartomeu
La 5a Cursa Roda de Berà, i els concerts de ‘Marala’ i ‘The Koyaks Trio’, han estat un èxit de participació i seguretat
Roda de Berà ja té a tocar la Festa Major de Sant Bartomeu, i aquest cap de setmana ha gaudit dels actes previs, que ha preparat la regidoria de Festes. Aquests han començat dissabte al matí amb la 5a edició de la Cursa Roda de Berà, i han continuat a la nit amb el concert de ‘Marala’ –trio format per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, a la pedrera de l’Elies.

Les tres, acompanyades de la banda, han presentat el primer treball discogràfic ‘A trenc d’alba’, un aplec de composicions pròpies, que giren la ullada cap als cants de la terra. Un cop més, l’Estiu a la Pedrera ha penjat el cartell d’aforament complet, i ha garantit totes les mesures de seguretat i d’higiene per fer front a la Covid-19.

El diumenge a la nit, la plaça de l’Església s’ha omplert per gaudir del concert de ‘The Kojaks Trio’. El grup, que ja havia actuat amb èxit la diada de Sant Jordi a la plaça dels Pins, ha tornat a sorprendre amb un repertori variat, que ha inclòs des de bandes sonores de pel·lícules fins a cançons dels anys 20 del segle passat.

Els actes a Roda de Berà continuaran a partir del proper divendres 20 d’agost, ja en el marc del programa oficial de la Festa Major de Sant Bartomeu.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla