Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 d'agost del 2021
Tranquil·litat a Altafulla en la primera nit sense toc de queda a Tarragona i la Torre
La Policia Local ha realitzat patrullatges en les zones susceptibles de botellots, i només ha hagut de dispersar una concentració davant el Club Marítim
El fet que ja no hi hagi toc de queda a municipis com Torredembarra i Tarragona ha beneficiat la veïna Altafulla, on aquesta nit s’ha viscut d’una manera més tranquil·la pel que fa a les concentracions de gent i botellots. Tan sols un avís per aldarulls ha fet alterar el patrullatge habitual de la policia.

Altafulla ha passat una nit tranquil·la amb la nova situació sense toc de queda dels municipis veïns. És clar que era dijous, un dia més fluix pel que fa a activitat nocturna. Però l’equiparació de condicions entre uns altres sembla que ha tingut el seu efecte.

Com és habitual la Policia Local va estar patrullant tota la nit per les zones susceptibles de reunir personal incívic i la calma va ser la tònica dominant amb una excepció que va ser diluïda amb diligència. Un centenar de joves aplegats davant el Club Marítim estaven provocant aldarulls i van haver de ser dispersats. Això sí, segons sembla no portaven begudes alcohòliques. Ho explica el cap de la Policia Local Jordi Gil.

Gil preveu que amb la manca de toc de queda també als municipis veïns, les concentracions de gent es diluiran. Tot i així mantindran el reforç policial del cap de setmana per atendre possibles incidències als punts susceptibles de rebre concentracions de persones.
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla