Notícies
Foto: Arxiu
14 de setembre del 2021
Els 1200 alumnes d'Altafulla estrenen diverses millores als centres
Destaca la tanca perimetral de l'Escola La Portalada i els nous equipaments a la cuina de la llar d'Hort de Pau
L'inici del curs és època d'estrena de motxilles, estoigs i llapis de colors, entre altres coses, com per exemple la roba, que a molts, de ben segur, ja els ha quedat petita de l'any anterior. Però també les instal·lacions estan d'estrena en molts casos.
Un dels més destacats és la nova tanca perimetral que s'ha instal·lat a l'Escola La Portalada. Amb un cost aproximat de 46.000 euros, l'Ajuntament ha completat aquesta actuació necessària per al centre de Primària més gran de la vila. La regidora d'Educació, Gemma Maymó, ha afirmat que aquesta era una actuació necessària degut a l'antiguitat del centre.

Maymó també ha destacat com a inversió important la que s'ha fet a la cuina de la Llar d'Infants Hort de Pau, on s'ha renovat part de l'equipament que serveix per subministrar els menjars tant d'Hort de Pau com de la Francesc Blanch.

Un altre dels centres que presenta millores que notaran immediatament els alumnes, per exemple, és l'Escola Municipal de Música, on s'ha habilitat un espai annex, pertanyent a la zona de bar de La Violeta, com a aula d'estudi. Ho explica Maymó.

Tots els centres de titularitat municipal han patit aquest estiu diferents intervencions de manteniment atenent a les demandes de les direccions dels mateixos centres, des de pintura a petits arranjaments o treballs de jardineria. També en aquells centres que pertanyen a la Generalitat s'hi ha pogut intervenir en el seu exterior.

La millora dels centres no s'atura encara amb l'inici del curs, ja que en breu és prevista una altra actuació: la renovació de la pintura mural de la Portalada, que actualment està dedicada als Jocs del Mediterrani.
Gemma Maymó, regidora d'Educació d'Altafulla
Gemma Maymó, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla