Notícies
Foto: Arxiu
14 de setembre del 2021
La FEAT critica les restriccions del SCT per evitar els embussos a l’AP-7 durant l’operació tornada dels diumenges
Des del departament d’Interior defensen el dispositiu que s’ha aplicat ja aquest diumenge, i asseguren que es mantindrà tot el setembre
La Federació Empresarial d’Autotransports de Tarragona (FEAT) critica durament les restriccions imposades pel Servei Català de Trànsit per evitar embussos a l’AP-7 durant l’operació tornada dels diumenges. Aquestes han entrat en vigor aquest cap de setmana i impedeixen als camions més grans circular per l’autopista de 17h a 22h.

El diumenge a la tarda els aparcaments de les àrees de servei d’Altafulla ja estaven plenes de camions. Els transportistes estaven molestos per les restriccions que interrompen i endarrereixen el seu treball, i també per la falta d’espai per estacionar.
La patronal tarragonina del sector troba inconcebible les mesures imposades pel Servei Català del Trànsit. El director, Josep Lluís Aymat, defensa que els transportistes són un servei essencial.

Per la seva banda, el departament d’Interior defensa el dispositiu de l'operació tornada tot i les cues a l'AP-7. A més, el Servei Català de Trànsit ha reiterat que tenen la intenció de repetir les mesures durant la resta de diumenges del mes de setembre.
Josep Lluís Aymat, director de la FEAT
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla