Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 de setembre del 2021
El jardí de l'església s'estrena aquest dissabte com a espai cultural per a petits formats
El grup Espaldamaceta, trepitjarà aquest nou escenari dissabte, en el marc del cicle Jardí Sonor
El jardinet posterior de l'Església de Sant Martí d'Altafulla, ha estat condicionat per poder acollir un concert de petit format aquest dissabte. Un cop finalitzades les obres de reconstrucció del mur del recinte i reubicades les restes de l'antic cementiri, la zona es troba ja en perfectes condicions i és un espai practicable. La brigada municipal s'ha encarregat aquests dies de posar-lo a punt, amb una tela que impedeixi la sortida de males herbes i un terra de grava que impedeixi l'enfangat de la zona quan plou.

D'aquesta manera s'ha definit un jardinet com els que acullen els diferents concerts del cicle Jardí Sonor. Una proposta de La Sonora produccions que té lloc en espais singulars de diferents poblacions del Camp de Tarragona i que, gràcies a aquest espai, també aterra enguany a Altafulla. N'ha parlat en aquesta emissora la regidora de Cultura, Gemma Maymó.

El jardinet de l'església s'estrenarà aquest dissabte amb un concert de petit format a càrrec d'Espaldamaceta, que compta entre les seves peces, la banda sonora central de l'exitosa pel·lícula 'Carmina y Amén', del polifacètic Paco León o alguna versió molt celebrada de Los Planetas o Manel.

Aquest esdeveniment podrà acollir un màxim de 70 persones de públic i oferirà una música definida per la crítica com a "costumista", amb cançons de desamor, i que "es van introduint lentament en les oïdes de qui les escolta".

Les entrades per al concert es poden adquirir al preu de 8 euros de manera anticipada a www.lasonora.entradium.com, mentre que tindran un cost de 10 euros si es compren a la taquilla el mateix dia de l'actuació.

El consistori no ha confirmat si aquest serà només un esdeveniment puntual o el pati/jardinet de l'església espai podrà convertir-se en un futur en una alternativa més per a la celebració d'actes culturals de la vila.
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla