Notícies
Foto: Arxiu
23 de setembre del 2021
Un treball de recerca avaluarà la influència de les xarxes socials en els veïns d'Altafulla
L'estudiant Martina Bermejo fa una crida a participar en una enquesta per analitzar l'ús que fem d'aquestes eines d'interacció digital
La influència que exerceixen les xarxes socials sobre les persones ha estat objecte de debat i controvèrsia des que aquestes formen una part tan indestriable de la nostra vida, però què passa quan pensem en un poble com Altafulla? Es reproduiran els mateixos comportaments que es donen arreu del món? Quines diferències hi ha entre l'ús que en fan els joves del de la gent gran del poble?

Aquestes són algunes de les qüestions que ha decidit posar sobre la taula una estudiant de segon de Batxillerat de l'Institut d'Altafulla, la Martina Bermejo. El seu treball de recerca se centra en l'ús de les xarxes socials com a eina de relació i interacció social en l'àmbit digital. I en la influència que tenen sobre les persones. Per aconseguir aquest objectiu, també ha impulsat una enquesta en línia a la qual es pot accedir, precisament, a través de les xarxes socials, sigui el seu Instagram personal o bé el Twitter i el Facebook de l'Ajuntament d'Altafulla, que hi ha volgut donar ressò. També es pot trobar l'enllaç a les qüestions plantejades per Bermejo a l'e-bando d'Altafulla.

La Martina ha explicat en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora, que la idea de centrar el seu treball de recerca (TDR) va sorgir pel seu interès personal en les xarxes socials a més de la curiositat per les diferències existents entre gent gran i gent jove en el seu ús.

L'enquesta del TDR de Bermejo es va obrir dilluns i ja compta amb unes 300 persones que hi ha participat. Des de l'Institut d'Altafulla, també des del consistori i des d'Altafulla Ràdio fem una crida perquè hi participi tanta gent com sigui possible, hi ha temps fins diumenge. Una enquesta que és ràpida de respondre i que servirà de molta ajuda a aquesta altafullenca que s'ha proposat descobrir com usem les xarxes socials i com aquestes, també ens usen a nosaltres.

L'enllaç a l'enquesta: https://t.co/xdcZnHENia
Martina Bermejo, estudiant de 2n de BAT d'Altafulla
Martina Bermejo, estudiant de 2n de BAT d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla