Notícies
Foto: Tarragona Turisme
23 de setembre del 2021
Recullen signatures contra l'estudi presentat per l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit sobre millores a fer a la zona
Un grup de veïns denuncia que no se'ls ha consultat i que en l'estudi es preveuen actuacions que "perjudicarien" la zona
Una comissió de veïns de La Móra-Tamarit ha recollit un total de 420 signatures contràries a l'estudi on s'exposen millores a fer a la zona i la possibilitat que aquest barri de Tarragona passi a ser una Entitat Metropolitana Descentralitzada (EMD). Aquest projecte, encarregat per l'Associació de Veïns a un equip d'arquitectes de la UPC, va ser presentat recentment i des de la comissió que s'hi oposa afirmen que no se'ls ha donat explicacions ni s'ha comptat amb la seva opinió per tal d'elaborar-lo i incorporar les seves aportacions. Diuen que "no compta amb el suport majoritari dels veïns del barri" i que contempla actuacions que el podrien "perjudicar", com ara la pavimentació d'una zona verda o uns canvis de circulació que veuen poc encertats. Una de les portaveus de la comissió, la Mar Giménez, ho ha explicat a Altafulla Ràdio.

Giménez assegura que tots els veïns estan d'acord en el fet que un dels principals problemes que té La Móra és la riera, que porta anys ocasionant problemes d'higiene, males olors i proliferació de mosquits. En canvi, considera que la constitució de La Móra-Tamarit en EMD "no és una demanda comuna de tots els veïns" i que "cal parlar-ne més amb tots i explicar millor les coses perquè al seu parer, no s'ha explicat prou bé el projecte."

La comissió de veïns que ha recollit les signatures ja les ha presentat tant a l'Associació de Veïns com a l'Ajuntament de Tarragona i es troben a l'espera de poder-hi parlar, tan amb uns com amb les altres. De fet, amb l'Associació ja tenen prevista una primera reunió mentre que amb el conseller d'Urbanisme de Tarragona, encara tenen pendent de fixar-ne una data.
Mar Giménez, veïna de La Móra
Mar Giménez, veïna de La Móra
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla