Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
11 d'octubre del 2021
L'Ajuntament d'Altafulla continua les tasques de poda per "regularitzar" la situació de l'arbrat
També s'han afegit elements de joc al parc de les Teresa Manero
L'Ajuntament d'Altafulla continua endavant amb les tasques de poda i desbrossat de diferents espais verds de la vila amb la voluntat de sanejar-les i dotar els arbres de més força. A causa de l'acció dels últims temporals alguns d'aquests arbres havien estat malmesos i això va alertar el consistori sobre la necessitat de revisar-ne l'estat. Ja fa alguns mesos que s'està realitzant aquesta tasca de revisió i fa pocs dies ha estat el torn de la pineda que hi ha a tocar de la piscina municipal, a Alcalde Pijuan amb Marquès de Tamarit. Allà s'hi ha fet una poda de les branques que hi havia seques i que corrien perill de caure. Des de la regidoria de Medi Ambient, la coalcaldessa Alba Muntadas, ha explicat que l'actuació s'emmarca en aquest pla per mantenir en bon estat els espais verds de la vila i "regularitzar" la seva situació.

Un altre dels espais verds d'Altafulla on s'ha actuat recentment ha estat el parc de les antigues escoles Teresa Manero. Si bé l'actuació en la vegetació ja va desenvolupar-se amb anterioritat, aquest cop ha estat el torn de l'equipament infantil. Aquest s'ha reforçat amb noves incorporacions que se sumen a les estructures que s'hi van traslladar inicialment des de l'antic parc de la Caputxeta. Es tracta d'unes noves estructures, alguna d'elles per a la canalla més petita, perquè s'ha detectat una afluència considerable de nens i nenes que hi van a jugar. Ho ha explicat la coalcaldessa i alhora responsable de Via Pública, Alba Muntadas

Muntadas ha destacat la bona acollida que té el nou parc de les Teresa Manero, més cèntric que no pas el parc de la Caputxeta i que permet una millor accessibilitat en ubicar-se al centre del poble.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla