Notícies
Foto: Arxiu
13 d'octubre del 2021
La connexió de l'aigua del CAT amb Brises del Mar a Altafulla, pendent del vistiplau de la Comissió d'Urbanisme de Tarragona
Un cop superat el tràmit, esperen poder adjudicar les obres a principis d'any
La Comissió d'Urbanisme de Tarragona té sobre la seva taula l'actuació que ha de permetre connectar el dipòsit d'aigua de Sant Antoni amb la urbanització de Brises del Mar. Una intervenció que permetrà resoldre els problemes d'abastiment que es donen a la zona de manera puntual, sobretot, a l'estiu, quan l'augment del consum poden provocar un major grau de salinització de l'aigua, cosa que no repercuteix en la salut dels consumidors, com es remarca des del consistori, sinó en el gust.

L'obra que s'ha de fer, expliquen des d'Aigües d'Altafulla, no és complicada i la instal·lació de la canonada podria fer-se de manera relativament ràpida, però com sempre, cal atendre un seguit de tràmits que sembla que ja estan arribant al seu final. Uns tràmits que han passat per demanar permisos a les propietats dels terrenys per on ha de discórrer la canonada, ja sigui per un tram de l'autopista, una via fèrria o de la carretera d'accés a la urbanització.

Un cop superi la valoració de la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona, es licitaran ja els treballs, previsiblement a finals d'any, per adjudicar-los a principis del 2022. La coalcaldessa d'Altafulla, Alba Muntadas, ha donat més detalls d'aquest calendari als micròfons d'aquesta casa.

Dur a terme les obres d'instal·lació de la nova canonada per connectar Brises del Mar amb l'aigua provinent del Consorci d'Aigües de Tarragona, representa una inversió de 364.000 euros, quantitat que es cobrirà, en part per una subvenció de l'Agència catalana de l'Aigua de 167.000 euros.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla