Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 d'octubre del 2021
El Centre d'Estudis d'Altafulla engega el nou curs amb la voluntat de recuperar l'activitat prepandèmica i amb una aposta per acostar-se als joves
Paral·lelament s'inicia una col·laboració amb Altafulla Ràdio per contribuir a la difusió de la seva tasca
El Centre d'Estudis d'Altafulla es troba immers en l'inici del nou curs amb un programa d'activitats que vol apropar-se cada cop més a la normalitat prepandèmica. Es tracta d'unes intencions carregades d'esperança atenent a l'evolució de la Covid i al relaxament de les mesures que hi té associades. D'aquesta manera s'afronten els pròxims mesos amb optimisme i amb la voluntat de recuperar aquelles accions que havien quedat posposades a causa de la pandèmia, com per exemple el memorial Manel Chiva, en record d'aquest professor universitari estretament vinculat a la vila d'Altafulla.

Igualment des del Centre expliquen que la primavera vinent hauran de renovar la junta directiva i confien a poder-hi plasmar un relleu generacional que els està costant d'aconseguir. És, com explica el president de l'entitat, Josep Magriñà, una qüestió pendent en la que han de fer autocrítica i treballar per obrir-se a estudiosos i investigadors més joves.

El Centre d'Estudis, participa, des d'aquest dimecres en una secció dins el programa dels matins d'aquesta casa, 'L'Hora Local', amb la voluntat d'explicar què fa l'entitat i arribar a un ampli ventall de públic. N'ha parlat, precisament en aquesta secció, el seu president, Josep Magriñà.

La primera activitat del nou curs que ens proposa el Centre d'Estudis és ja aquest divendres amb la presentació del llibre de l'antropòleg torrenc Jordi Suñé, sobre els vots de poble. Serà a les 19h a les antigues escoles Teresa Manero, al pati o bé a la sala interior, depenent de les circumstàncies meteorològiques i de llum. Per altra banda també s'està treballant en el recull de treballs dels Estudis Altafullencs, que veurà la llum pels volts de Sant Jordi, i de manera més immediata en l'edició del calendari de l'Ajuntament.
Josep Magriñà, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Josep Magriñà, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla