Notícies
Foto: SPAC
13 d'octubre del 2021
Campanya per aconseguir adopcions per a gairebé 300 gossos i gats de la protectora d'animals de Torredembarra
El centre tancarà portes a finals d'any perquè no poden afrontar el cost de compra dels terrenys on s'ubica
La Societat Protectora d'Animals de Catalunya, encarregada de gestionar la llar de gossos i gats abandonats de Torredembarra i voltants, tem pel destí de dos-cents gossos i una vuitantena de gats que es quedaran sense casa a finals d'any. És per això que han iniciat una campanya a les xarxes socials i a través del boca-orella, per a què s'adoptin aquests animals. La situació, a mesura que avancen els dies, es va fent més greu i el temps es va estrenyent, amb els dubtes que genera sobre el futur d'aquests animals.

De fet, ja feia alguns mesos que la SPAC alertava sobre la possibilitat de quedar-se sense poder fer ús dels terrenys on s'ubica i que ara la propietat ha posat a la venda. Campanyes per aconseguir diners per fer front a una possible compra de la finca no han obtingut el resultat que caldria, donat el seu elevat cost. I els apadrinaments també han resultat insuficients.

Tot i agrair les mostres de suport rebudes, des de la protectora apunten que ara l'única solució per als animals és l'adopció. A través de les xarxes socials, la Protectora ofereix informació de tots els animals, amb fotografies, dades sobre la seva edat i també sobre el seu comportament. El contacte amb l'entitat és fàcil a través d'aquestes xarxes, preferentment Instagram, i s'espera que el poc temps que queda es puguin fer el màxim d'adopcions possibles. Els 200 gossos i 80 gats de ben segur ho agrairan.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla