Notícies
Foto: Departament d'Interior
13 d'octubre del 2021
90 nous agents s'incorporen als Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona
El conseller Joan Ignasi Elena els ha donat la benvinguda, i ha assegurat que l'ideal seria incorporar 700 o 800 agents cada any
Els Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona compten amb 90 nous agents des d'aquest dilluns, mentre que a les Terres de l'Ebre s'han incorporat 45 agents. Tots formen part de la nova promoció de Mossos, que aquests dies s'estan desplegant arreu del país.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha estat aquest dilluns a Tarragona per presentar i donar la benvinguda als nous agents. La seva promoció arriba després d'anys sense convocatòries d'accés al cos de seguretat, una situació que ha provocat un dèficit d'agents a les comissaries.
El conseller Elena ha dit, que aquesta situació no es pot revertir d'un dia per l'altre i que l'ideal seria incorporar entre 700 i 800 agents cada any.

Durant el primer any, els nous policies se centraran en tasques de seguretat al carrer. A més, els agents destinats al Camp de Tarragona tenen coneixements específics en risc químic. Un 30% dels agents de la nova promoció de Mossos són dones.
En la seva visita a Tarragona, el conseller d'Interior ha manifestat que amb l'obertura de l'oci nocturn s'han reduït molt el nombre de botellades i que s'han aproximat als nivells d'abans de la pandèmia.

Elena ha admès que aquesta problemàtica continua preocupant el cos de seguretat, però ha insistit en la necessitat de "focalitzar la dimensió" de la situació per poder-la abordar.

Segons el conseller, el fenomen de les botellades permetrà que a curt termini es gestioni millor l'espai públic. En aquest sentit, ha fet una crida als empresaris de l'oci nocturn i administracions locals per treballar plegats amb aquest objectiu.
Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior
Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla