Notícies
12 de novembre del 2014
Les VI Jornades Gastronòmiques d’Altafulla serveixen prop de 2.000 menús
La regidoria de Comerç i Consum manté converses ara amb els restauradors amb la voluntat de reeditar les Jornades de Primavera
La sisena edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla ha servit prop de 2.000 menús aquesta tardor. El regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés, n’ha fet un balanç molt positiu, i el sector també s’ha mostrat satisfet. Les xifres són molt similars a les de la passada edició, quan es van superar els 2.000 menús venuts. Tot i presentar millors números que aquesta tardor, aleshores eren catorze els restaurants que hi participaven, mentre que enguany han estat deu.

Gomés ha explicat que es tracta d’una xifra consolidada, i que cal continuar treballant per mantenir-la. L’edil ha recordat que l’objectiu final de la iniciativa és omplir el buit existent entre l’estiu i el Nadal, per acabar la temporada turística amb bons números.

El regidor de Comerç i Consum reconeix que la proposta de tardor ja està consolidada, i que ara la intenció de l’Ajuntament és repetir les Jornades de Primavera. Des del consistori mantenen converses amb els restauradors amb la voluntat de reeditar-les, o bé buscar una fórmula alternativa per donar resposta als visitants en el període que va de la Setmana Santa a l’estiu.

Pel que fa a la relació establerta ara fa un any amb la DO Tarragona i que aquesta tardor no s’ha pogut mantenir ja que la companyia no disposava de recursos suficients per invertir-hi, l’Ajuntament es mostra obert a continuar-hi treballant.

Enguany les Jornades s’han allargat del 10 d’octubre al 2 de novembre.


Escolta les declaracions de Pere Gomés, regidor de Comerç i Consum.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla