Notícies
10 de juny del 2015
Altafulla podria tenir pacte definitiu aquest dimecres al vespre
L’assemblea d’AA-E ha de decidir si governar amb l’EINA, governar amb CiU, o governar en minoria
Altafulla podria conèixer aquest dimecres al vespre el nou equip de govern. Alternativa Altafulla-Entesa (AA-E), qui està gestionant les negociacions com a força més votada, es reuneix en assemblea per decidir el “pacte definitiu”.
En principi tenen sobre la taula diverses possibilitats: un govern format per AA-E i l’EINA, un segon govern format per AA-E i CiU, o un govern en minoria d’AA-E.

Les negociacions amb l’EINA, segons declaracions del número 7 d’AA-E, Francesc Farré, passarien per una reedició del pacte. En una primera opció, mantenint les regidories que es van definir l’any 2011; i en una segona alternativa, canviant la regidoria d’Urbanisme per la de l’Àrea Econòmica.

En el cas de les reunions amb CiU, AA-E s’ha trobat aquest dilluns en una segona ronda de contactes. Una trobada que, segons el número ú de CiU, Pere Gomés, ha estat “molt més fructífera i productiva” que la primera ja que AA-E “els ha obert la possibilitat de treballar amb ells dins del govern”. Ha avançat que es va parlar de “repartiment d’àrees i de responsabilitats”.

Pere Gomés s’ha presentat a AA-E com “el millor soci que poden tenir”. El fet de tenir un regidor menys que l’EINA –ha afegit- fa que el repartiment de regidories sigui més senzill, i que les àrees dels cinc regidors d’AA-E estiguin més ben definides i amb molta feina per fer. Ells demanarien les carteres de Turisme, i Comerç, i alguna àrea de gestió. Una proposta que, segons Gomés, a AA-E “els ha semblat bé”.
Ha insistit que, deixant de banda les tendències polítiques d’ambdós partits, la lògica diu que “CiU els seria interessant i còmode com a soci de govern, i no pas com a oposició, on marcarien un perfil molt definit”.

Pel que fa a les converses mantingudes amb l’EINA, Pere Gomés ha explicat que han estat més d’anàlisi dels pactes que s’estan proposant, i del possible paper dins del govern o de l’oposició.
Pere Gomés, número ú de CiU
Pere Gomés, número ú de CiU
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat