Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2021
Joan Carnicer, nomenat oficialment fill adoptiu d’Altafulla
El nomenament, impulsat en el seu dia pel veí Fonxo Blanch, s’ha dut a terme aquest diumenge en el marc de la Festa Major
L’Ajuntament d’Altafulla ha fet el nomenament oficial de Joan Carnicer com a fill adoptiu de la vila. Com tantes altres iniciatives, aquest acte estava programat per a la Festa Major de Sant Martí de l’any passat. La pandèmia, però, va obligar a ajornar-lo, i fins enguany.

El protagonista, Joan Carnicer, ha mostrat la satisfacció i gratitud perquè el consistori hagi pensat en ell per atorgar-li aquest títol honorífic. No obstant això, ha assegurat que és “un reconeixement a la gent que fa coses”, i que en aquest sentit, ell és un representant d’aquest col·lectiu. Igualment, ha encoratjat als vilatans “que tinguin coneixements” a ser partícips de les activitats i la cultura del poble.

El nomenament de Joan Carnicer com a fill adoptiu d’Altafulla va ser impulsat pel veí Fonxo Blanch, i posteriorment es va materialitzar per part del consistori. En declaracions a Altafulla Ràdio, Blanch ha explicat que “una societat necessita reconèixer a les persones que fan més aportacions socials”, i ha reconegut que ja està pensant en la proposta del següent fill predilecte.

L’acte ha comptat també amb la presència de diferents representants del plenari municipal, que han volgut mostrar el seu reconeixement a la figura del nou fill adoptiu de la vila, Joan Carnicer.
Joan Carnicer, fill adoptiu d'Altafulla
Fonxo Blanch, impulsor del nomenament del fill adoptiu
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla