Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2021
El Cercle Artístic d'Altafulla mostra la seva exposició col·lectiva més diversa
L'entitat celebra l'arribada de nous artistes a les seves files
La Pallissa de l'Era del Senyor acull una nova mostra de la riquesa artística de la vila d'Altafulla i el bon estat de salut pel que passa la creació a casa nostra. Si més no, això desprenen les parets del Museu Etnogràfic , de les que penja una nodrida representació dels treballs dels associats al Cercle Artístic. Un fet que el president de l'entitat, Salvador Antón, destaca de l'exposició col·lectiva d'enguany. Anton ha assenyalat que en aquesta mostra es pot veure obra molt variada, amb diversitat de tècniques i conceptes que van des de la pintura a la fotogràfica o l'escultura i amb temàtiques que abracen tant l'abstracte com el més concret i matèric.

Aquesta varietat també és possible, segons ha destacat Anton, gràcies a la incorporació en els últims temps de nous associats al Cercle Artístic, que, al seu torn, s'han acostat a l'entitat per les activitats que impulsen, com ara el certamen d''Art al carrer' de cada primer diumenge de mes.

Per Anton, poder comptar amb més artistes nouvinguts aporta també noves idees i una certa renovació que es reflecteix en aquesta mostra, de la que estan molt satisfets després de les dificultats de la pandèmia.

L'exposició col·lectiva del Cercle Artístic d'Altafulla es pot visitar a la Pallissa de l'Era del Senyor fins al 14 de novembre de dilluns a divendres de 9h a 14h i dissabtes de 10h a 14h. El mateix horari que té l'oficina de Turisme que s'ubica al mateix recinte.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla