Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
08 de novembre del 2021
Uns vàndals destrossen els biblionius de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Des del centre lamenten els fets i fan una crida al civisme de la ciutadania per conservar i mantenir en bones condicions un servei que és en benefici de tothom
Les estructures que permeten l'intercanvi de llibres de manera lliure i gratuïta a diversos indrets del poble d'Altafulla han aparegut aquest dilluns trencades. Els biblionius, que així és com es van batejar des de la Biblioteca Municipal d'Altafulla, que n'és la impulsora, han aparegut amb signes evidents de violència, i amb la porta de vidre trencada. És una acció que s'ha detectat en alguns dels biblionius instal·lats com el que hi ha davant la mateixa Biblioteca, al parc del Patufet. També a la zona de les antigues Teresa Manero i al Roquissar.

Uns fets que des del consistori i des de la Biblioteca condemnen i lamenten profundament. Insisteixen que els biblionius és un servei que beneficia tot el poble i creuen que els actes vandàlics han estat fets per un grup reduït de persones que no representen ningú. N'ha parlat a Altafulla Ràdio la tècnica de la Biblioteca, Rosalia Ciuró.

Els biblionius seran reparats i es tronaran a activar de manera immediata perquè el seu funcionament fins ara ha estat un èxit. Els vàndals, això sí, no van prendre ni un sol llibre tot i que segurament els hauria fet falta.
Rosalia Ciuró, tècnica de la Biblioteca d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla