Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 de novembre del 2021
El sector de la restauració d’Altafulla veu amb bons ulls l’ús del certificat covid
Des d’ATECA asseguren que garanteix la seguretat dels locals, i esperen que funcioni per evitar l’aplicació novament del límit horari
Els sector de l’hostaleria i la restauració d’Altafulla veu amb bons ulls l’obligació de presentar el certificat covid per entrar a l’interior de bars i restaurants, que el Govern de la Generalitat pretén aplicar a partir d’aquest divendres. Així ho ha assegurat el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, en declaracions a aquesta casa.

El president d’ATECA, i també propietari del Gran Claustre, ha dit que l’ús del certificat covid és una bona manera de fer front a l’augment de casos de les últimes setmanes. També perquè els bars i restaurants puguin oferir garanties respecte a la seguretat en l’interior dels locals.

Com ha dit la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, l’executiu podria aplicar mesures més dràstiques com el límit horari si les xifres continuen empitjorant. Lloret espera que es pugui prescindir d’aquesta restricció, “que ens faria molt de mal”, ha reconegut.

Igual que el Govern, el sector de la restauració espera ara que el TSJC aprovi el nou pla, que ha redactat l’executiu, i que incorpora l’obligació de l’ús del certificat covid per accedir a bars i restaurants, gimnasos i residències per a la gent gran.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla