Notícies
Foto: Arxiu
24 de novembre del 2021
Es convoca un nou curs de monitor/a d’activitats de dinamització d’àmbit poliesportiu per Nadal
Els alumnes que superin la formació podran treballar com a monitors en activitats extraescolars i esportives de lleure
El Consell Esportiu del Tarragonès (CET) i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) convoquen un nou curs de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu. La formació tindrà lloc del 18 de desembre de 2021 al 8 de gener de 2022, coincidint amb les vacances de Nadal.

El curs faculta els alumnes perquè puguin treballar com a monitors d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys. Ambdues, impartides en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats. També els permet treballar en els períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Els participants hauran de superar: el bloc general CIATE (15 hores); el bloc específic de CIATE en Joc i Esport (35 hores); el bloc específic de Gestió de Petites entitats esportives (35 hores); i el curs de Procediments de Tècniques i Recursos de Primers Auxilis (15 hores). Posteriorment, hauran de superar el període de pràctiques de 150 hores o mostrar el certificat d’experiència equivalent.

La formació, programada de manera intensiva i amb un format presencial i virtual, es desenvoluparà del 18 de desembre de 2021 al 8 de gener de 2022 a les Instal•lacions de Campclar del PMET (Anella Mediterrània) i a l’Institut Collblanc.

Tota la informació corresponent a la convocatòria es pot consultar al següent enllaç de la nostra web: https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla