Notícies
Foto: Arxiu
29 de novembre del 2021
L'EINA es conjura per "continuar treballant pel canvi republicà"
La formació local d'ERC analitza amb afiliats i simpatitzants la situació al govern local i aposta per la "confrontació d'idees i projectes"
Jornada de balanç i de projecció de futur la d'aquest diumenge per part de l'Esquerra Independentista d'Altafulla, l'EINA, en el marc d'una trobada amb afiliats i simpatitzants. A 18 mesos vista de les pròximes eleccions municipals i després de la crisi que ha deixat l'equip de govern en minoria. Els cinc regidors que ara mateix dirigeixen l'administració local han volgut passar comptes amb els seus i es conjuren per "continuar treballant pel canvi republicà" tal com van assegurar que farien en assolir el govern.

Aquesta és una de les principals idees que ha volgut traslladar el partit, que afronta el repte d'anar avançant en la governabilitat del municipi a base de pactes que li permetin assolir majories puntuals en cadascun dels debats que es duguin a terme en el marc del plenari municipal. Debats com per exemple el del pressupost per l'any vinent, principal escull que es trobarà el govern en les pròximes setmanes. N'ha parlat a Altafulla Ràdio la regidora republicana Alba Muntadas.

Muntadas assegura que l'EINA compta amb el suport dels seus simpatitzants per continuar tirant endavant el projecte de poble que es van plantejar en iniciar el mandat i per fer-ho "confrontant idees i projectes" i no pas amb "atacs personals, com els que fa part de l'oposició".

Durant la trobada de l'EINA-ERC, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí a les Teresa Manero, també s'ha fet referència a la gestió de la pandèmia en forma de balanç i de previsió de futur, ja que aquesta encara és viva i els seus efectes es deixaran notar durant anys en la societat altafullenca com d'arreu.
Alba Muntadas, regidora de L'EINA
Alba Muntadas, regidora de L'EINA
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla