Notícies
Foto: Ara Altafulla
29 de novembre del 2021
Recullen més de 1000 litres de deixalles en una caminada per l'entorn de la muntanya de Sant Antoni a Altafulla
La iniciativa ha estat organitzada per Ara Altafulla i s'ha emmarcat en la Setmana Europea per la Prevenció de Residus
La segona edició del "Caminem per netejar Sant Antoni" ha suposat la recollida de gran quantitat de deixalles que han omplert fins a 10 sacs industrials de 100 litres cadascun. Una xifra de la que se'n pot estar satisfet perquè representa treure aquesta brutícia del nostre entorn, però que evidencia que encara hi ha molt incivisme que fa malbé el medi ambient.

La iniciativa ha estat organitzada per la formació Ara Altafulla i ha aconseguit aplegar una trentena de persones per fer aquesta caminada per l'entorn de la muntanya de Sant Antoni. La regidora de la formació al consistori d'Altafulla, Natalia Sanz, ha explicat a Altafulla Ràdio com s'ha desenvolupat la jornada, en la que també hi ha hagut un dinar de germanor com a recompensa final a l'esforç del matí.

Sanz ha explicat que si bé aquesta caminada la duen a terme de manera anual coincidint amb la Setmana Europea per la Prevenció de Residus, la idea de passejar amb una bossa a la mà per recollir la brossa que es trobin pel camí, ja "forma part de l'ADN de moltes persones".

Sanz ha explicat també que un equip de treballadors municipals ja han enretirat de la zona les diverses deixalles més pesades que els membres de la caminada no van poder endur-se. Aquests les van deixar arraconades en un indret i amb la intervenció de l'Ajuntament ja han estat convenientment enretirades i portades al seu destí lògic per ser eliminades, la deixalleria.
Natalia Sanz, regidora d'Ara Altafulla
Natalia Sanz, regidora d'Ara Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla