Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 de novembre del 2021
Joana Badia recull la distinció de mèrit del CCT
Badia fa 40 anys que va arribar a Altafulla i des d'aleshores ha contribuït notablement a la dinamització cultural de la vila
El Casino Municipal de Roda de Berà ha acollit aquest dissabte l'acte d'entrega de les distincions al mèrit del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT). L'altafullenca Joana Badia és una de les persones, que ha rebut aquesta distinció que l'ens supramunicipal atorga per posar en relleu la tasca d'una persona o entitat en favor de la seva vila.

Badia fa 40 anys que va arribar a Altafulla i des d'aleshores a contribuït notablement a la dinamització cultural de la vila, com es destaca en la proposta de candidatura que es va fer arribar a l'ens supramunicipal després d'aprovar-se per unanimitat del plenari i a proposta d'Alternativa Altafulla.

En una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa, Badia va repassar breument la seva trajectòria i va afirmar no poder triar entre una faceta o l'altra com a més representativa d'aquests anys de dinamisme social i cultural. I és que ha estat emprenedora obrint un gimnàs per a dones a la vila, ha creat el grup de teatre local, ha contribuït a la recuperació de la lectura del Ball de Sant Martí, també a la dinamització del Camí de la Creu o a múltiples activitats teatrals i culturals dutes a terme a l'Ateneu de dones d'Altafulla. A més de ser la primera dona a fer el pregó de la Festa Major. Badia assegurava que pel que més orgull sent és per l'esperit del poble d'Altafulla.

Durant l'entrevista oferta en aquesta casa, Badia es va emocionar en recordar totes les persones amb les quals ha pogut tirar endavant diverses iniciatives i el suport que ha rebut sempre de la ciutadania. És una de les qüestions que també ha destacat en el seu discurs en motiu de la distinció, que ha rebut emocionada en l'acte celebrat a Roda de Berà i amb la presència de diferents representants polítics del consistori, entre aquests, el coalcalde Jordi Molinera, que li va entregar el guardó.
Joana Badia, directora teatral i rapsoda
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla