Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
16 de desembre del 2021
Els Castellers d'Altafulla posen a punt la xarxa d'assaig, després de dos anys sense gairebé ús
La colla ultima els assajos abans de la seva actuació per les Decennals de Valls
Els Castellers d'Altafulla han posat fil a l'agulla per arreglar la xarxa d'assaig del seu local i ja està perfectament tensada per poder-la usar amb totes les garanties. La xarxa, indispensable per fer uns assajos amb plena seguretat, s'havia bombat i destensat per la manca d'ús que ha tingut en els darrers gairebé dos anys sense activitat a la colla a causa de la pandèmia. A més, havia patit les bretolades d'alguns que es dedicaven a fer botellots al pati aprofitant les èpoques de restriccions. Els intrusos feien servir la xarxa per accedir a l'interior del recinte i fins i tot es creu que s'hi posaven a sobre com una hamaca per beure i passar-hi l'estona. Aquesta acció, a més, havia fet engrandir els forats del teixit.

Dos factors, doncs, la manca d'ús per una banda i un ús malintencionat, per l'altra, que han fet necessària la intervenció d'especialistes en aquesta eina bàsica per a l'activitat castellera. Ho ha explicat en aquesta emissora el president dels liles, Paco Pérez.

Amb la xarxa ja a punt, els de Ca l'Ixart continuen els seus assajos per preparar la seva actuació a les Decennals de Valls, una cita que esperen amb candeletes i en la que confien a portar-hi un castell de 6 i un pilar de 4, que, com explica Pérez, estan prou ben treballats.

Aquest divendres és previst que els Castellers facin l'últim assaig abans de parar per les festes de Nadal i un cop passin serà el moment d'agafar embranzida per la cita vallenca, la trobada de colles del 30 de gener, que posarà el punt final en aquesta temporada, encara estranya, per als liles.
Paco Pérez, president dels Castellers d'Altafulla
Paco Pérez, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla