Notícies
Foto: Genovesa Narratives Teatrals
29 de desembre del 2021
L’espectacle de titelles ‘Ulissa’ arriba aquest dijous a Altafulla per recaptar fons per a La Marató
L’espectacle ofereix una relectura moderna, femenina i transgressora del gran clàssic d’Homer, l’Odissea
El Gimnàs de l’Escola La Portalada, epicentre de les darreres activitats del programa de Nadal a Altafulla, acull aquest dijous l’espectacle de titelles ‘Ulissa’, a càrrec de Genovesa Narratives Teatrals. La proposta, a més, inclou un vessant solidari perquè la recaptació anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3.

L’espectacle ofereix una relectura moderna, femenina i transgressora del gran clàssic d’Homer, l’Odissea. La història explica la vida d’Ulissa, una noia valenta i divertida, que viu a la ciutat. Un dia, en sortir de l’escola, emprèn un llarg viatge de retorn a casa, que la du a conèixer personatges extraordinaris i viure mil peripècies.

La funció, amb titelles grans i actors, està destinada a un públic infantil i familiar, com ha explicat el responsable Joan Rioné, en declaracions a Altafulla Ràdio. Igualment, ha detallat les particularitats de la història, que també és “un homenatge a la Mediterrània”.

Els responsables de Genovesa Narratives Teatrals van trobar interessant canviar els rols del protagonista, i que fos una nena qui visqués les mateixes aventures del seu homòleg original. Rioné ha assegurat que “no deixa de ser una anècdota”, i que el més important és que els espectadors reconeixeran les històries més típiques de l’Odissea en un context més proper.

L’espectacle de titelles ‘Ulissa’ tindrà lloc aquest dijous 30 de desembre, a les 17.30h, al Gimnàs de l’Escola La Portalada. El preu de l’entrada és d’1 euro per persona, i la recaptació final es destinarà a la investigació de la salut mental, en el marc de La Marató de TV3.
Joan Rioné, responsable de Genovesa Narratives Teatrals
Joan Rioné, responsable de Genovesa Narratives Teatrals
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla