Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
29 de desembre del 2021
Creixell aposta per crear el sentiment de pertinença en els nounats a través de les canastretes de la cooperativa d’Altafulla ‘Niu’
El consistori vol posar en relleu els naixements amb els materials originals, artesanals i de km 0 de Noemí Ferret i Rebeca Luciani
L’Ajuntament de Creixell, a través de la regidoria de Benestar Social, endegarà a partir de l’1 de gener de 2022, un programa destinat als nadons, que té per nom ‘Creixell et dona la benvinguda’. Efectivament, es tracta de la mateixa iniciativa, que s’executarà a Altafulla, també en l’inici del nou any, i que ha nascut de la mà de la cooperativa altafullenca ‘Niu’.

Una de les sòcies de la cooperativa, Rebeca Luciani, ha agraït la confiança que els ha fet la regidora Chelo Picón tant a elles com al projecte, que ara també traslladaran a Amposta. Igualment, ha destacat la necessitat que tenen els municipis per “construir aquest sentiment de pertinença” quan neix un nounat.

L’Ajuntament de Creixell, doncs, pretén posar en relleu les celebracions de benvinguda als nadons de la vila a través d’una carta de benvinguda al nounat, on es presenta el municipi i s’exposa els diferents serveis. Les famílies també rebran una canastreta amb productes artesanals fets per les altafullenques Noemí Ferret i Rebeca Luciani.

La regidora responsable de l’àrea, Chelo Picón, ha argumentat l’aposta per la proposta de ‘Niu’ dient que es tracta d’una iniciativa original, que s’adapta a les particularitats de la vila. Igualment, ha destacat que combina l’artesania amb l’economia social, i que són productes fets a mà i de km 0.

La canastreta de benvinguda es donarà a cada nadó que neixi a partir d'aquest 2022, i consta d’un pitet, una mussolina o un dudú, i un llibret sobre la vila, i en especial, respecte a les famílies amb nens petits, entre altres objectes. L’Ajuntament de Creixell ha comprat 50 paquets amb la previsió que la vila mantingui la mitjana de 35 naixements a l’any.
Rebeca Luciani, sòcia de la cooperativa 'Niu'
Chelo Picón, regidora de Benestar Social
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla