Notícies
Foto: Arxiu
10 de gener del 2022
"Cansament i incertesa", les sensacions del sector turístic a Altafulla
L'empresariat local fixa la mirada en la Setmana Santa després d'unes festes de Nadal en què no s'han complert expectatives
El sector turístic d'Altafulla està "cansat" de ser l'ase dels cops de les mesures restrictives dictades pel Govern per fer front a la pandèmia. Asseguren que "sempre els toca el rebre" mentre hi ha altres activitats econòmiques que són possibles focus de contagi i que no surten tan perjudicats com per exemple l'hostaleria. Així ho ha expressat el secretari de l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA), Jano Francino, en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa.

Francino ha assegurat que les sensacions que té l'empresariat local són de "cansament i incertesa", en especial els hostalers, ja que tampoc poden fer previsions d'ocupació i d'ingressos tenint en compte que les mesures restrictives són canviants.

Francino ha explicat que aquest Nadal a Altafulla s'han patit moltes cancel·lacions de dinar si sopars d'empres així com també de trobades familiars i això ha fet que molts restaurants decidissin abaixar la persiana. Igualment no es mostra gens optimista pel que fa al primer trimestre de l'any i assegura que el sector ja apunta la seva mirada cap a la Setmana Santa amb l'esperança que la situació hagi millorat.

Des d'ATECA, com ha exposat Francino, ja preparen diverses formacions i iniciatives per ajudar el sector a aixecar el vol i preparar-se per afrontar la pròxima temporada alta a la vila, precedida del que tradicionalment és l'inici del gruix de feina per a aquest empresariat, com són les vacances de Setmana Santa.
Jano Francino, secretari d'ATECA
Jano Francino, secretari d'ATECA
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla