Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de gener del 2022
Altafulla recapta més de 6.000 euros per a La Marató de TV3
La cita solidària d'aquest passat 2021 estava protagonitzada per la salut mental
Altafulla ha aconseguit recaptar un total de 6.038 euros per a la Marató de TV3 en la seva edició del 2021. És el balanç fet públic aquesta setmana per part del consistori, que ja ha traslladat a la Fundació de La Marató aquest import. Aquest serà incorporat als fons de l'entitat per tal de destinar-los a la investigació en l'àmbit de la salut mental, el motiu central de la cita solidària dels mitjans de comunicació públics de la Generalitat, aquest any passat.

La subhasta que el Cercle Artístic va dur a terme el 18 de desembre amb la posada a la venda de diferents obres d'artistes locals de reconegut prestigi va aconseguir recaptar un total de 1.640 euros. La xifra més elevada de les aconseguides en les propostes que es van realitzar al llarg del mes de desembre en diferents àmbits de la vila. Totes elles, però, igual d'importants i vàlides, per descomptat.

L'Institut d'Altafulla també ha fet una gran aportació a la iniciativa amb 1.260 euros, aconseguits a còpia de fer figures d'ocells d'origami. Aquests ocellets, aquestes grues, van servir per formar un gran escut de la vila amb paper.

També l'Ajuntament d'Altafulla ha contribuït a fer créixer la solidaritat local amb una aportació directa de 1.500 euros.

La venda de caldo a la Fira de Nadal, per part de l'Ateneu de Dones d'Altafulla, va sumar 811 euros de caixa que se sumen també a les recaptacions de les diferents activitats proposades pels centres educatius d'Altafulla. El mural, la rifa i la venda de xocolata per part de l'AFA de l'Escola La Portalada ha representat una recaptació de 561 euros; les decoracions nadalenques de l'Escola El Roquissar compten amb una bossa de 122 euros; les galetes i pastissos de la Llar d'Infants Francesc Blanch recullen 60 euros mentre que el taller de fang d'Hort de Pau, en recullen 40.

Finalment, la taquilla de l'espectacle Ulisses, que es va poder veure el dia 30 a la sala Teresa Manero va recaptar 34 euros.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla