Notícies
Foto: GEPEC-EdC
14 de gener del 2022
La finca del Canyadell acull aquest dissabte una jornada per retirar espècies invasores de l'entorn natural
És una iniciativa del GEPEC i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla
La tasca a la finca del Canyadell d'Altafulla continua endavant amb una nova acció de voluntariat que tindrà lloc aquest dissabte al matí. Es tracta d'una jornada que es destinarà a retirar plantes invasores de l'entorn de la finca i netejar l'espai perquè hi puguin créixer sense problemes les espècies autòctones del mediterrani. D'aquesta manera s'incideix en la conservació i preservació de l'espai i el seu ecosistema natural.

La iniciativa la tira endavant el GEPEC-Ecologistes de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla, que té la propietat dels terrenys en custòdia per part del grup ecologista. Es tracta d'una activitat que, més enllà de la xarxa de voluntaris creada pel GEPEC, està adreçada a adults i famílies. És per això que s'han obert inscripcions a tot aquell que desitgi col·laborar-hi. Només cal posar-se en contacte amb el GEPEC a través de l'adreça activitats@gepec.cat i preparar-se per una jornada de treball i coneixement del nostre entorn natural. Això sí, amb roba còmoda i si es compta amb guants de treball, molt millor.

Igualment, cal tenir en compte les mesures anti-Covid i atendre les instruccions d'un guia o monitor que acompanyarà els voluntaris.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla